LCHF-bröd med pumpakärnor
(12 st)
3 ägg
1 dl grädde
100 g Philadelphia-ost
3 dl mandelmjöl
1/2-3/4 dl sesamfrön
2 msk pumpakärnor
1/2 dl Fibrex
1 1/2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1/2-1 tsk salt
1 dl grädde
100 g Philadelphia-ost
3 dl mandelmjöl
1/2-3/4 dl sesamfrön
2 msk pumpakärnor
1/2 dl Fibrex
1 1/2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1/2-1 tsk salt
Gör såhär:
Vispa ihop ägg, grädde och Philadelphia (jag föredrar alltid att använda elvisp). Tillsätt de andra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Låt stå i 5-10 min.
Skölj händerna i kallt vatten och fördela degen i 12 ”tekakor” på en plåt med bakplåtspapper (man kan såklart göra rundare frallor eller så också).
Grädda i mittersta delen av ugnen i 20 min på 175 grader och låt sedan svalna under bakhandduk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar