25 augusti, 2012

Betraktelser från solstolen

Ett stort nöje när jag ligger där i min solstol är att betrakta andra människor. Låta fantasin leva sitt eget liv. 

Militärpappan
Frisyr = kortklippt på sidorna och längre uppe på huvudet. Utmärkte sig genom att stå på stranden och gapa åt barnen med hög röst och Stockholmsdialekt. Ja, han gapade åt sina barn mest hela veckan. Vid poolen, i restaurangen och på stranden. Ondgjorde sig över det stora antalet sandslott som gjorde det svårt för honom att ta sig ner i vattnet. Frun gick omkring och såg ursäktande ut.
Lite roligt att hans look a like även var där. Men han var en tysk kille, som hade tre söner som hade exakt likadana frisyrer. Skillnaden var att den tyske killen faktiskt såg ut att njuta av sin semester och sin familjs sällskap.

Mysfamiljen
Den norska tvåbarnsfamiljen. Mamman liten och söt. Dottern på kanske 4 år lekte snällt i sanden och verkade väldigt nöjd. Sonen på typ 11-12 månader var rätt missnöjd och skrek väl i stort sett alla vakna stunder vi såg honom. Pappan med Gant-kläderna var lugn och tittade gärna till yttervärlden i sin Samsung galaxy. Trots den missnöjde sonen så byggdes det sandslott varje dag och mystes på stranden.

Speedobrallan
Hotellgäst med minimala speedos. Turkosa. Väckte ganska stor uppmärksamhet när han utförde sin magträning i solstolen. Situps och benlyft. I turkosa speedos.

Amanda
Min svägerska look a like. Sjukt likt men kanske 10 år äldre. Men samma frisyr. Samma vackra ansikte. Tänkte smygfota för att visa Amanda men jag fick inget bra tillfälle ;-)

Stringen
Caspers kommentar när han ser den äldre damen med aningens celluliter i den minimala stringbikinin. Öhhh, Äckligt!!
Såg nog bara en på hela veckan så det modet verkar ha försvunnit. Tack och lov.

Träningsmamman
Gick omkring på frukosten i Nikes träningskläder. Gick omkring på stranden i minimal bikini och en cigarett i mungipan och ett barn i varje hand.

Servitrisen
Vacker grekiska som jobbade på restaurangen. Hade dock ett något högdraget utseende och liksom svävade fram och rörde knappt på minen. Henke tyckte att hon platsade i en skräckfilm.

Tvillingpappan
Den magre mannen som tillsammans med sin fru gick omkring med varsitt naket barn på höften. Det barn han bar på skrek i högan sky. Hela tiden. Pappan gjorde allt för att försöka få barnet att gilla att bada i havet. Han lyckades inte.




Makrigialos, Kreta 2012



1 kommentar:

  1. Anonym9:19 fm

    I kept heаring the phrаse, "terminal illness"
    and was thinκing about what that reallу meant.
    Howеveг, keep іn mind thаt yοu can
    stіll loоk neat anԁ sexy. The haρрily
    eѵer after fairу tale iѕ not а normal course of eѵents thаt іs
    to actually take place in realitу.

    Takе а lοοk аt mу weblog :: general pants

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...